Teplá jídla

pondělí : 30.11.2020   Polévka gulášová se sójovým masem 1,6,9

1 hovězí tokáň, těstoviny 1,3

2 vepřová plec šťavnatá, rýže 1,7,9

3 kuře na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10

4 smažený kuřecí řízek, brambory, okurka 1,3,7

_______________________________________________________________________________________________

úterý :  1.12.2020  Polévka brokolicová 1,3,7,9

1 klopsy s hráškem, brambory, okurka 1,3,7

2 vepřový kotlet liberecký, rýže, okurka 1

3 fazolový guláš s vepřovým masem, chléb 1,7

4 smažený kuřecí řízek, brambory, okurka 1,3,7

_______________________________________________________________________________________________

středa :  2.12.2020   Polévka kuřecí s masem a těstovinami 1,3,9

1 maďarský guláš, houskový knedlík 1,3,7

2 vepřové žebírko uherské, rýže 1

3 pečené kuřecí stehenní kousky, bramborová kaše, kompot 7

4 smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot 1,3,7

______________________________________________________________________________________________

čtvrtek :  3.12.2020   Polévka šumavská bramboračka 1,9

1 hovězí závitek plněný dušený na smetaně, těstoviny 1,3,7,9

2 vepřový plátek lesnický, brambory, okurka 1,7

3 kynuté knedlíky s marmeládou, bílá káva 1,3,7

4 smažený kuřecí řízek, brambory, okurka 1,3,7

_______________________________________________________________________________________________

pátek :  4.12.2020  Polévka uzená s kroupami 1,9

1 vepřová plec pečená, dušený špenát, brambory 1,3,7

2 španělský ptáček z vepřového masa, rýže, okurka 1,3,10

3 zeleninové řízky, brambory, okurka 1,3,7

4 smažený kuřecí řízek, brambory, okurka 1,3,7

______________________________________________________________________________________________

Čísla za jídly označují alergeny obsazené v potravinách dle směrnice 1169/2011 EU

Vedoucí kuchařka : Iwaszková Erika.

Změna jídelníčku vyhrazena…