Teplá jídla

pondělí : 24.2.2020 Polévka gulášová se sójovým masem 1,6,9

1 kuřecí plátek přírodní, brambory, mrkvový salát s jablky 1
2 orientální krůtí směs, rýže 1,3,6,10
3 kuře pečené na leču, brambory
4 smažený kuřecí řízek, brambory, mrkvový salát s jablky 1,3,7
_______________________________________________________________________________________________
úterý : 25.2.2020 Polévka dršťková 1,9

1 vepřová pečeně selská, červené zelí, houskový knedlík 1,3,7
2 hovězí pečeně na zázvoru, hrášková rýže, okurka 9
3 bramborové placky, bílá káva 1,3,7
4 smažený kuřecí řízek, brambory, okurka 1,3,7
_______________________________________________________________________________________________
středa : 26.2.2020 Polévka hráškový krém 1,3,7,9

1 segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
2 dalmátské čufty, těstoviny 1,3,7,9
3 palačinky s marmeládou, kakao 1,3,7
4 smažený kuřecí řízek, brambory, čalamáda 1,3,7
______________________________________________________________________________________________
čtvrtek : 27.2.2020 Polévka hovězí s těstovinou 1,3,9

1 kuřecí závitek plněný brokolicí a balkánským sýrem, bramborová kaše 1,3,7
2 maminčino kuře, těstoviny 1,3,7
3 halušky se sýrem a slaninou, čaj 1,7
4 vepřový řízek smažený, bramborová kaše, kompot 1,3,7
_______________________________________________________________________________________________
pátek : 28.2.2020 Polévka z jarní zeleniny 1,7,9

1 sekaný řízek máslový, brambory, okurka 1,3,7
2 vídeňský guláš, těstoviny 1,3
3 hovězí pečeně carská, chléb, okurka 1,9
4 smažený kuřecí řízek, brambor, okurka 1,3,7
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Čísla za jídly označují alergeny obsazené v potravinách dle směrnice 1169/2011 EU

Vedoucí kuchařka : Iwaszková Erika.

Změna jídelníčku vyhrazena…